Vanliga frågor

Hur många kan man vara i studion samtidigt?

Det idealiska ur arbetssynpunkt är grupper upp till 10 personer, men vi kan ta emot grupper på upp till 25-30 personer samtidigt i studion.

Vad händer om vi har bokat en tid, men vill avboka?

Det går bra att avboka en inspelningstid fram till 5 arbetsdagar innan bokad tid utan kostnad. Vid avbokningar senare än 5 arbetsdagar debiterar vi halva beloppet för den bokade inspelningen, för att täcka våra egna utgifter. Detta gäller alltså även om en ny tid bokas längre fram.

Kan man ta med egen dryck och mat till studion?

Det går utmärkt, dock är drycker förbjudna inne i kontrollrummet vid mixern under inspelningen. Men ni har full tillgång till vår lounge med TV, Playstation, internet, soffa, bord och stolar samt ett kök, och andra rum där det är ok att äta och dricka.

Vad är det för adress till studion?

Stålverksgatan 1, 302 45 Halmstad. 
Se karta här

Hur lång tid tar det att spela in?

Mellan en till två timmar brukar det ta, beroende på hur många omtagningar som behövs, samt hur många låtar ni vill spela in.

Vad har ni för öppettider?

Alla dagar i veckan efter överenskommelse, även kvällar och helger.

Får man med sig en skiva när man är klar?

En CD-skiva med inspelningen får ni direkt efter inspelningen.
 Har ni valt att göra en video på DVD så redigeras materialet i efterhand och skickas hem till er inom en vecka, det tar längre tid att redigera ihop en video.

Kan man spela in en ”duett” med svensexan och möhippan vid olika tillfällen?

Visst kan man det – den extra editerings- och mixningstiden bjuder vi dessutom på om ni bokar båda inspelningarna vid samma tillfälle. Se bara till att komma överens om att sjunga samma låt 😉

Kan man köpa ett presentkort på en inspelning och ge bort?

Javisst, det går bra. Maila eller ring oss för mer info.

Hur och när ska vi betala?

Mot förskottsbetalning till vårt postgiro senast en vecka innan bokad inspelning, alternativt kontant eller med betal/kreditkort direkt vid ankomsten innan inspelningen börjar.