CD-inspelning

Gör en riktig studioinspelning med kompisgänget i din möhippa / svensexa!

Vem har väl inte drömt om att få spela in en egen skiva? Spela in en låt i vår välutrustade inspelningsstudio i Halmstad med ett proffsigt resultat.

CD inspelning möhippa studio Halmstad

Att spela in en CD-skiva i en studio under sin möhippa eller svensexa har blivit en mycket uppskattad aktivitet för möhippor och svensexor. Den blivande bruden eller brudgummen får, ivrigt påhejad av sina vänner, chansen att vara popstjärna för en dag i vår musikstudio i Halmstad,  samtidigt som alla inblandade får ett glatt minne för livet.

Ni väljer er favoritlåt och bokar en passande tid hos oss. Vi ordnar en proffsinspelad musikbakgrund med låten som vi sedan spelar in er sång till. Detta är verkligen ett härligt och unikt tillfälle att få känna på hur Britney Spears, Robbie Williams, Katy Perry och alla de andra pop-stjärnorna har det under en vanlig dag på jobbet. Allt sker i en proffsig studiomiljö, med rutinerade och kunniga tekniker som gör att slutresultatet låter precis som det ska låta. Så varför inte ta chansen och testa popstjärnedrömmen och ha fantastiskt roligt under tiden. Vem vet, det kanske är början på en ny karriär? Hur det än blir med den saken, så har ni haft roligt under tiden hos oss!

Tips! Vi kan även spela in både bruden och brudgummen vid olika tillfällen och senare klippa ihop det till en duett och låta  det slutliga resultatet bli en överraskning för brudparet när det spelas upp vid bröllopsfesten. Även musikvideo kan göras på detta sätt. (Här är det självklart en stor fördel om de sjunger samma låt)  😉

PS! Vi bjuder på det extra tillkommande redigerings- och mixningsarbetet om ni förbokar två inspelningar med både möhippan och svensexan vid två olika tillfällen.